Oct 24
2011

Soft På Microsoft

Galen vecka. Handelsbanken på onsdagen och Microsoft på fredagen. Men att såhär många bollar i luften kan göra att man strular till det ibland! Jag kom nämligen dit kl 10.55, anfådd! Jag trodde jag skulle på kl 11 men så var inte fallet. Jag skulle gå på kl 13. Men det vara bara bra för att jag träffade en polare i fikarummet som tog hand om mig, Eva Pethrus. Jag fick lyssna till Anna Mahdessianj som snackade om digitalt lärande i förskolan. Mycket bra! Sen fick jag gratis mat och det är ju inget som är godare än det. Bra start på dagen med andra ord! Men nu till jobbet. Jag skulle snacka i salen Vision och det passade mig utmärkt! Det var lite det alt handlade om, mina visioner om ett bättre samhälle.

Jag fick förtroendet att tala inför hela perosnalen om de utmaningar vi står inför utifrån det sociala perspektiven som jag bär på. Mycket CSR i praktiken. Jag lyfte vikten av relation och hur ett sådant ledarskap ser ut. Jag pratade om mångfald som något bra och gav exempel på tankebanor som förhoppningsvis gav personalen på microsoft lite att fundera över inför framtiden.Jag är oerhört nöjd med min insatts och jag hoppas att ni som lyssande känner samma sak!

Jag vet åtminstone en som var nöjd och det är Kristina Askstedt, marknadsdirektör. Eftersom hon gav mig så fin feedback efter mitt jobb så fick hon äran att ta emot “Leo’s läppbalsam” för sitt påtagliga engagemang kring frågorna som jag berörde!«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98