Feb 5
2012

Äntligen Igång Med Ica

Jag är tacksam och hedrad över att jag fått förtroendet att fortsätta jobba med ICA!

Igår startade den turné som ska äga runt där jag ska träffa alla Handlarna för att informera om hur Ica kan jobba för att stärka sina relationer till kunderna, hur varje handlare genom ett par små initiativ kan göra skillnad och hur Ica tillsammans bygga ett långsiktigt hållbart Varumärke som gör skillnad på riktigt!

Jag har ju åkt fram och tillbaka och upp och ner i koncernen i nästan två år nu så jag är väldigt glad att det äntligen blivit verklighet!

Ica är ett stort och förtroendeingivande varumärke jag tycker att det nästan är skyldighet att se till att vara med och utveckla och verka för ett bättre samhälle. Idag vet vi ju att den inställning är avgörande för att var säkerställa en ledande possition på lång sikt.

Vad det handlar om är att fortsätta göra det man som man som handlare gör, bara göra mer och se till att kommunicera ut det! Jag hoppas att jag genom att träffa handlarna kan ge tipps och råd på hur det ska gå till! En stor del av konsten ligger i att inte försöka hitta för många nationella makrolösningar på problemen. Utan att man jobbar som förr, på lokal nivå! Varje område har sina brister. Det är i dom man ska verka!

Tänk er om hela Ica börjar se och baka in socialt ansvarstagande på konkret lokal nivå som en del i affärsplanerna. Vilken skillnad! Jag kände redan igår att mångas ögon förändrades och att synen på detta flyttades från kostnad till investering! Anders Dahlvig som var koncernchef i Ikea 99-09 och sitter i styrelsen för bl.a. Oriflame skriver om det i dagens DI Debatt.

Sen är det viktigt att förstå att ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Tack för all kärlek igår vänner! Nu gör vi skillnad!

 

 


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98