Feb 8
2012

Jag Blir Så Glad När Jag Läser Detta!

Inget är bättre betalt än när människor återkopplar på det man har framfört och berättar att det har påverkat dem positivt !

Jag fick ett mejl av Agneta Forssén som är VD på Proffice Life Science AB efter starten med turnén som vi kör ihop. När jag sitter och läser igenom den blir jag nästan tårögd. Tänk att människor tagit sig tiden att sätta sig ner, reflektera över det dom hört och sen skriva ner det. Helt otroligt!!

Lite från utvärderingen i Uppsala idag,
 • Att vara ännu mer öppen för människor med olika bakgrund – mångfald är bättre än enfald….
 • Jag har bättre förståelse för integration o mångfald fördelar
 • Se fördelarna hos alla. Ha ett öppet sinne och fösöka undvika att döma. Inkluderande förhållningssätt.
 • Att det går att vända motstridiga krafter så att de drar åt samma håll och istället gynnar verksamheten.
 • Detta var helt klart den bästa föreläsaren ni har haft, faktiskt en av de mest inspirerande föreläsningar jag någonsin har besökt. Kortsiktigt gjorde den min dag fantastisk, långsiktigt har föreläsningen med alla sina olika bottnar gjort att jag kommer att tänka efter noga i hur jag agerar i olika situationer i framtiden. TACK!
 • Bästa föreläsare jag hört på länge!!
 • Tänka större
 • Se människan jag möter
 • I mitt möte med andra människor.
 • Möjligheter kontra regler … förhållningssättet.
 • Stående ovationer hade varit på sin plats! Oerhört bra föreläsare!
 • den grafiska bilden av olika synsätt med Sverige och många av våra “invandrarländer” i diametralt motsatta hörn var en tydlig påminnelse om att svenska normer gäller en väldigt liten del av jordens befolkning – undrar om jag tittar efter annan information vid nästa anställningsintervju? Fritid är viktigare än jobb – börjar så sakteliga inse att vi behöver erbjuda något mer än intressanta arbetsuppgifter och en internationell miljö…
 • Kommentar till fråga ett (som ju är lite felställd då tycker jag…), stämmer inte, det ÖVERTRÄFFADE mina förväntningar! Både i arbetssätt, men framförallt personligt och det påverkar ju mitt sätt att arbeta. Man hör alltid saker om fördomar men Leo träffade rakt i hjärtat, oerhört skicklig föreläsare, alltså inte bara ämnet han pratade om.
 • Svårt att svara på denna fråga så här snart. Jag får nog låta tänket ta form i lugn och ro.
 • Inse att jag har fördomar fast jag inte tror det…
 • Vet inte just nu på vilket sätt, men att föredraget gav avtryckt är helt klart.
 • mycket tänkvärda ord, de kommer att följa med i fortsättningen…..
 • Mer se till möjligheter närd et gäller invandrare
 • Inspirerande information om mångfaldsfrågor som vi bara kan bli bättre på.
 • Att vi inom vår fotbollsklubb ska jobba på att ge våra ungdomar möjlighet att delta i hela vår verksamhet. Via samarbetspartners, är min tanke, att ge de spelare som idag inte kan medverka i vår bl.a. vår fotbollskola på sommaren.
 • Vad heter föreläsaren? Han var outstanding!
 • Mycket bra ordnat och en kanonföreläsare som verkligen gav en sådan energikick som man vill ha under ett frukostmöte. Tack!
 • Fantastiskt, vilken kille och inspirationskälla!
 • Jag har sagt det förr och säger det igen, jag tycker att det är jätteinspirerande att få gå på era frukostmöten, dels träffar jag alltid någon att språka med och dessutom går jag därifrån med ett leende på läpparna och full av energi.
 • Tack för ett mycket bra seminarium som gav ny energi och lite guldkort i form av tankesätt och argument att se människan och inte det yttre.
 • Högsta betyg till föreläsaren!
 • Hyllning till Leo som gjorde min och som jag förstår en stor skillnad för många. Som sagt så var inte bara ämnet bra utan han som föreläsare var något utöver det vanliga. Tack för att jag fick vara med!
 • Fenomenalt med frukostseminarier!
 • Leo var/är en riktigt bra föreläsare, det var engagerat, tänkvärt och roligt.
 • Bra sätt att träffa andra och inspireras vid en tid på dagen som går att prioritera
 • Jag har varit på två (tror jag) seminarier tidagare och jag måste säga att jag var lika nöjd då. Ni är skickliga på att hitta bra och intressanta föredrag. Som jag har sagt tidigare, frukostseminarier är mycket mer uppskattat än en julklapp. Likaså är val av lokal bra.
 • Trevligt med minglet och att träffa kollegor från andra arbetsplatser. God påkostad frukost!
 • Denna föreläsare passar min typ av arbete vilket gör att jag skulle rekommendera andra idrottsföreningar att gå och lyssna på den problematik som finns för ungdomar med invandrarbakgrund att medverka och bli förstådda.
Stort Tack till er alla! Kärlek! 


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98