Feb 14
2012

Mycket Hjärta På Allahjärtans Dag!

Idag har varit en galet hektisk men mycket trevlig dag!

Jag vaknade i Karlstad tillsammans med kollegan Jens Assur för att fortsätta NollRasism Turnén. Första stoppet var i Molkom och andra stoppet i Kristianstad. Det gick superbra och jag tror verklige att eleverna kommer leverera fantastiska bilder!

Efter dagens jobb med noll rasism turnén så begav jag mig till Karlstads flygplats för att åka en vända till Stockholm.

Jag hade fått förtroendet att tala på fonden Robur’s hjärtedag. En dag där man delar ut pengar till aktörer som gör gott i samhället.

Temat för i år var mångfald.  Dagen modererades av Alice Bah Kuhnke. Jag fick hålla öppningsanförandet och efter mig hölls en Paneldebatt om mångfald med: Angeles Bermudez-Svankvist, generaldirektör Arbetsförmedlingen Catharina Bildt, politiskt sakkunnig hos Integrationsministern UlrikaÅrehedKågström, generalsekreterare Röda Korset Agneta Åhlund, Sverigechef Rädda BarnenPatricia Kempff, ansvarig för Swedbanks projekt inom mångfald

Sen snacka Anders Johnson om invandrarna som byggde sverige som jag har skrivit om tidigare här.

Jag är stolt över att jag fått medverka på 20års dagen av fonden. Den har delat ut 800 miljoner kronor under tiden.

Efter framträdandet så hoppa jag in i en taxi och åkte till bromma för att ta en flight mot Malmö och sedan vidare till Sjöbo för att fortsätta turnén imorgon. Jag åkte med Stockholms snällaste och nu gladaste taxichaufför.  Han frågade mig ” vad är det här hjärtedag” och jag gav ett svar. Han blev väldigt imponerad över dagen och hade helt ärligt aldrig uppvaktat sin fru på dagen så jag gav han buketten från jobbet på Nalen och vi tränade på en replik i bilen. Jag hoppas att frugan blir lika glad som han!

Hoppas ni har haft en underbar dag! För det har jag!

Kram och kärlek på er alla,

Bless Leo


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98