Mar 14
2012

Levererade På Dagens Kompetensgala & Dedicerade Det Till Pappa!

För ett tag sedan fick jag ett samtal av Cissi Elwin som är chefredaktör på tidningen Chef. Hon berättade att dem skulle anordna Kompetensgalan och vill att jag skulle medverka. Jag svarade ja utan att egentligen veta vad jag tackade ja till. Sen tänkte jag inte med på det ..

I lördags ringer pappa mig och droppar följande kommentar i telefonen:

Halåå, har sett DN?! Ditt ansikte är fan med ministern, han med samma hår… Du är vald till kompetens tror jag.. Eller vadå delar dom ut kompetens där..? Ja ja, hur som.. Jag tror du kommer få pris iallafall. Bra jobbat. Kom hem, jag gör lamm till dig!

Jag fattade inget, så han fick skicka ett sms, Pappa syfta annons i DN för kompetensgalan ikväll..

Som tack för uppmärksamheten och för att visa kärlek till min far så bjöd jag med farsan idag för att dedicera dagens infotainment till han personligen, men han hade ingen aning om vad som väntade honom!

Väl framme på Grand blev både jag och han förvånade över hur stort det hela var. Men det är bara att köra tänkte jag. Jag gick upp med glädje och en baktanke. Efter ca en minut bjöd jag upp farsan till scenen. Jag ville sätta en känsla, inte bara prata om något därute eller om “dom”, utan få alla i publiken att förstå att vi pratar om levande medborgare som vandrar på våra gator varje dag. Jag pratade lite om Associationvägarna vi bär på till ordet invandrare. Även om Den svenska modellen.. Hur vi står oss ur ett internationellt perspektiv i landet “lagom” och lite annat smått och gott.. Jag tycker jag han baka in en massa viktigt information på kort tid. Målet var i slutet att få alla åhörare att förstå att mångfald inte handlar om hur många blåa eller bruna ögon, inte heller om hur många blonda eller svarthåriga.. utan om vilka mänskliga kvalitéer vi går och bär på!

Det är en skyldighet som ledare idag att ta till vara på dessa olika kvalitéer och forma dynamiska gruppsammansättningar som kan fortsätta att utveckla innovation och kreativitet även i framtiden!

Jag fick en känsla av att poletten trilla ner hos många ikväll.. Ja menar det är inte varje dag som ÖB kommer fram och drar på dundersmilet och langar en fetingkram.. Eller att Handelsmarknads ministern kommer fram och supergosas.. Så tack för ikväll vännner! Tack Chef för förtroendet! Det största tacket till dig far. Här står vi logen och värmer upp ihop!

Om någon tog en bild på mig och pappa från kvällen får du gärna mejla den till mig på leo@leorazzak.com

Kärlek & Respekt!


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98