May 6
2012

Leo Razzak Utsedd Till Sveriges Framtida Ledare

För mig är det oerhört roligt när det arbete jag gör uppmärksammas av andra. Alla fina mejl jag får av människor, alla sköna personer som kommer fram och ger kärlek när jag är ute och jobbar men också när man får ett pris. Det sistnämnda inträffade idag!

Jag har blev jag vann i kategorin “Kulturellt Ledarskap”. Dom som delar ut priset är TYOP. Priset har sedan 1938 delats ut till personer mellan 18-40 som gjort en enastående insats inom sitt område. De svenska vinnarna får representera Sverige i världsfinalen som sker i november i Taipei. Tidigare internationella vinnare är de amerikanska presidenterna Clinton, Ford och Kennedy. Ganska coolt va!!

Du kan läsa mer här.


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98