Jun 26
2012

Min Insats På Peace & Love 2012

Ok, nu har många hört av sig hur det kommer sig att jag är på Peace & Love och jag tänkte förklara mig.

Det börjar med att jag fick ett samtal från min agentur, som undrade om jag ville föra ett samtal med Jan Eliasson på temat för årets festival – En Ny Värld. Jag tänkte att det vore kul med tanke på att vi stått på scen förut  vid ett par tillfällen och haft bra samtal och roliga… Så var det inget mer med det. Sen fick Jan Eliasson ett nytt jobb och Cecilia Uddén, kanske en av Sveriges tyngsta på sin grej, tillfrågades och tackade ja.

Jag fick också frågan om att köra en egen grej samma dag och det tyckte jag vore kul och sen så frågade dom om jag ville jobba med ett pepptalk till alla “funkisar”, alla funktionärer som får det här maskineriet att rulla. Där tog det emot. Jag insåg det skulle vara på söndag och då skulle jag fortfarande vara drabbad av midsommar. Men sen förhandlades det fram och tillbaka och tillslut så fick jag min ride. Jag fick ta med en vän och få stanna hela v med festivalpass, boende och hela paketet. Det var lite svårjobbat för dom, men till slut löste det sig och jag fick min vilja igenom.

För några veckor sedan träffade jag min barndomsvän Bilal Naser. Han bodde på 21:an och jag på 23:an. Vi har tuggat sen barnsben. Han hade precis tagit sin magisterexamen i Företagsekonomi. Bilal skrev en avhandling om bostadsbolags investeringar i CSR. En uppsatts som jag korrekturläste och blev mycket imponerad av! Så jag tyckte han förtjänade att haka på till P&L och njuta backstage hela festivalen med mig!! Och han svarade “JA” såklart!!!

Nu är alla jobben utförda och jag och Bilal gick igenom dagen genom att först medverka på The Meeting Point – Ett forum för dialog om hållbar utveckling. och tala kring vad som driver mig och motiverar mig. Det blev ett personligt samtal där jag reflekterade över en del händelser i mitt liv som “fostrat” mig. Det blev ett lugnt med intressant samtal om du frågar mig. PÅ bilden ser ni Micke Toivio, Anna Spendrup, Jag och Bilal.

Efter det begav vi oss upp mit CoZmoZ scenen där jag, Jenny Strömstedt och Cecilia Uddén genomförde öppningssamtalet – “En Ny Värld.” Jag är nöjd med min prestation och jag lärde mycket av att medverka där idag. Det blev högt och lågt men samtidigt hela tiden utvecklande. Mycket lärorikt för min del! Jag har tycärr ingen bild därifrån men det dyker väl upp någon snart..

Sen drog vi fram mot Athena, som är scenen jag skulle jobba på.  Jag gick på 17:30 och tyvärr så var det inte så mycket folk där… Men jag gjorde min grej och fick en del highfives efteråt. Om du klickar på bilden kan du titta på de andra akterna som ägde rum idag.

 

Det kändes bra och jag ligger jag här på hotellrummet! Med en av mina bästa vänner, en mycket intrensiv och bra genomförd arbetsdag, två artistpass, drinkbiljetter och Svergies fetaste festival tillgänglig backstage. Det kan fan inte bli bättre! Stort tack till Peace & Love och Talarforum som fick detta att hända! Det är storyn om varför jag är här och vad jag har gjort.

Ja måste ändå dra upp när jag är i farten att jag stod med en polare, Stevie, i en bar och vi bläddrade igenom nöjesguiden, i uppslaget såg vi P&L affischen. Jag var med!!! Dock på sista raden.. Men jag va med! DÅ droppar Stevie att jag borde stå med lika stor text som Rihanna istället och jag bara garvar och säger fixa det då! Sagt och gjort, ja fick den i söndags och la upp den ida. FET! Men det roliga är att på Facebook tror folk att det är 4real och det får bli dagen behållning för mig hahahah

Tack som fan & Peace & Love och till alla andra – Peace & Love! 

 


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98