Aug 17
2012

Programleder Justicia För UR På SVT1 Onsdagar 22:00

Hej!

Nu har hösten dragit igång med stormsteg! Jag har haft en intensiv vecka med en massa roliga uppdrag i pipelinen. Ett som är extra roligt är att produktionen Justicia som jag spelade in för ca 1år sedan äntligen har börjat sändas.

Serien vänder sig först och främst till högstadieungdomar. Därför lyfts de vanligaste ungdomsbrotten fram: misshandel, sexualbrott, personrån, brott i grupp och internettrakasserier. I första avsnittet, som sändes 15 augusti i SVT1, ligger fokus på brott i grupp.

– Som tonåring lever man ofta i närheten av såväl stora som små brott. Kanske är man drabbad själv eller så känner man någon som varit det. Jag och Dona Hariri kommer att komma nära de ungdomar och experter vi möter. Vi kommer att beröra och de kommer att bjudas på både kunskap och spänning.

Jag hoppas att ni finner programmen intressanta! Ni kan titta på första programmet om ni klickar på bilden!

 


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98