Oct 18
2012

HR Dagarna

HR – Human Resources. Ett mycket intressant område som jag är säker på kan göra skillnad när det kommer till frågor som jag arbetar med.

Frågor som; hur vi kan dra nytta och öka innovationshalten av det multikulturella Sverige som växer fram och hur Hr avdelningarna kan göra skillnad genom att jobba mer med att förbättra förutsättningarna för de som har det lite sämre i landet är också områden jag intresserat mig för. Det genom en filosofi jag har lärt mig på Fryshuset som enklast kan förklaras som CSR i praktiken! (läs mer här)

Jag har ju tidigare jobbat med Wise, ett rekryteringsbolag som specialiserat sig inom just HR. Där pressenterade jag en del idéer som jag tyckte vore bra och det mynnade ut i ett projekt som nu är i rullning på Fryshuset. (Läs press releasen här.)

Under HR-dagarna hade jag chansen att utveckla mina teorier och det gjorde jag. Jag beskrev bl.a. en bild av hur den nya generationen förhåller sig till arbetsgivare och vad jag anser att HR-cheferna borde göra för att vara med och påverka förutsättningarna för olika utsatta grupper. Främst genom att bl.a. engagera sig i ett projekt jag jobbat med det sista året i stiftelsen Polstjärna som jag sitter i styrelsen för.

Genom Polstjärna vill vi stötta Eldsjälar som har ett brinnande engageman för att jobba med ungdomar i olika typer av ”utanförskap”, gå gärna in och hjälp till du med! Jag hoppas att jag fick en och en annan att inse att man kan göra skillnad med väldigt små medel.

Under dagen fick jag mycket gehör och efter mitt anförande så kom det fram väldigt många människor och var väldigt snälla! Jag fick många trådar att följa upp och det ska jag göra inom kort! Jag tar kontakt med alla ni som gav era kort inom en snar framtid!

Vi får hoppas att detta mynnar ut i något bra! Det är inte varje dag man står på Chinateaterns scen. Tack för förtroendet.

 

På återseende, 

Leo Razzak 


«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98