Nov 6
2012

Stora Chefsdagen

Jag kommer ihåg att jag i min sammanfattning av arbetsåret 2011 att jag kände att 2012 är mitt år! Året är inte avslutat ännu men jag kan reda nu blicka tillbaka och känna mig väldigt stolt. Det har blivit många framträdanden på stora scener som te.x. SKL’s Arbetsmarknadsdagar, Socialchefsdagarna, HR-dagarna, Kompetensdagenoch nu senast dagarnas dag – Stora Chefs Dagen

Den här dagen var en väldigt speciell dag för mig. Inte bara för att jag skulle upp och snacka efter personer som bl.a. Margot Wallström, Hans Vestberg, vd Ericsson och  Filippa Reinfeldt, landstingsborgarråd Stockholm. Utan för att jag under en lång period varit ute på en missionsturné med mina frågor och att bli tillfrågad att få dela med mig på den här galan är för mig typ som att medverka i finalen på melodifestivalen. Ja ni fattar. En stor grej helt enkelt. Ett erkännande.

Vid ett tidigare tillfälle, på exakt samma scen, under kompetensgalan så gjorde jag ett vågat drag, jag drog upp pappa på scenen. Det var exakt samma scen – Vinterträdgården på Grand Hotell – även denna gången. Det gick bra men pappa hade puls hela förra gången. Så jag undrade om det hade ändrat sig, om han hade fått upp lite vana efter senast? Så ja bjöd med farsan upp på scenen igen. Jag har gjort det en gång förut och idag var det dags igen. Jag tänker inte skriva ner så mycket om vad jag sa. Det var ett väldigt känslosamt föredrag från min sida och jag använde pappa som referens för att väcka tankar hos publiken kring hur vi ser på människor och kompetens. Jag är nöjd med mitt framträdande och det är pappa också. Inte varje dag man snackar på Stora Chefsdagen. Men nu är det gjort. Tack för förtroendet Cissi Elwin.

På länken kan ni se ett utdrag ur min och alla andras framträdanden. Jag är i slutet någon gång..

VIDEO LÄNK

Ha en underbar dag!
Pz Leo Razzak 

«
»


Kontaktinformation
Leo Razzak

leo@leorazzak.com
bokning@leorazzak.com
0735-55 88 98